Jyväskyläläiset Prospectum Oy ja digitoimisto Preoni Oy ovat sopineet Tavoittaja.fi –ryhmätekstiviestipalvelun siirtymisestä Preonilta Prospectumille. Tavoittaja.fi –palvelulla on yli 500 aktiivista yritys- ja yhteisöasiakasta.

"Tekstiviestipalvelut eivät ole olleet suoranaisesti omaa ydinliiketoimintaamme ja jatkossa voimme keskittyä oman ydinosaamisemme kehittämiseen paremmin", toteaa Preonin toimitusjohtaja Teemu Kettula.

"Prospectumille mobiilipalvelut ovat aina olleet keskeisessä roolissa kaikissa yrityksen tapahtumaviestinnän ratkaisuissa ja Tavoittaja.fi -palvelu onkin oiva lisä valikoimaamme. Jatkossa Tavoittaja.fi –palvelun ympärille rakentuu kattava mobiilimarkkinoinnin kokonaisuus, jossa voimme hyödyntää nykyistä osaamistamme", kertoo Prospectum Oy:n toimitusjohtaja Pekka Neuvonen.

Liiketoimintakauppa ei aiheuta välittömiä muutoksia nykyisille tai uusille Tavoittaja.fi -asiakkaille.

Prospectum Oy on vuonna 2010 perustettu tapahtumaviestinnän ratkaisuja tarjoava yritys, jonka toimistot ovat Jyväskylässä ja Helsingissä.

Lisätiedot:

Preoni Oy, Teemu Kettula, teemu.kettula@preoni.fi, 044-2883680
Prospectum Oy, Pekka Neuvonen, pekka.neuvonen@prospectum.fi, 040-5433500

Tutustu Tavoittaja.fi -palveluun tästä!