ProspectumLIVE tarjoaa modernin alustan virtuaalitapahtumallesi. Hybriditapahtuman live-osallistujille tarjoamme Prospectumliven mobiilisovelluksen, jotta tavoitat koko yleisösi yhdeltä ja samalta alustalta.

Uudistettu ProspectumLIVE -palvelu tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot hybridi- tai virtuaalitapahtumien toteuttamiselle. Olipa tapahtuma lyhyt infotilaisuus tai useamman päivän ja usean eri ohjelmavirran kokonaisuus, ProspectumLIVEn ominaisuudet täyttävät tarpeesi.

Virtuaalitapahtuma rakentuu videostriimin tai videokokouksen ympärille. ProspectumLIVE tarjoaa mahdollisuuden jakaa sisältöä live- tai tallennevideoiden lisäksi myös hyödyntämällä videokokouspalveluita (ZOOM tai Daily.co). Osallistujien vuorovaikutukseen tarjoamme chat- ja äänestyspalvelun sekä sanapilvitoiminnon.

Video- ja vuorovaikutuspalvelun lisäksi palvelu sisältää äänestystoiminnallisuuden, turvallisen sisäänkirjautumisen, verkostoitumispalvelut ja virtuaalisen näyttelytilan. Vieraat voidaan ohjata tapahtumaan näyttävän aulatilan kautta ja liikkuminen virtuaalisissa ohjelmasaleissa on helppoa. Näytteilleasettajille tarjoamme monipuoliset näkyvyys- ja vuorovaikutusmahdollisuudet virtuaalitapahtuman vieraiden kanssa.

Verkostoituminen hybridi- tai virtuaalitapahtumassa

ProspectumLIVE tarjoaa mahdollisuuden myös osallistujien väliseen henkilökohtaiseen verkostoitumiseen chatin ja videopuheluiden avulla. Osallistujat voivat sopia tapaamisia ennakkoon ja etsiä osallistujien joukosta omia kiinnostuksen kohteita vastaavia henkilöitä.

Hybriditapahtumat

Hybriditapahtuma, eli virtuaalisen tapahtuman ja live-tapahtuman yhdistelmä, on riskitön vaihtoehto aikoina, jolloin live-tapahtuman järjestämistä ei voida taata. ProspectumLIVE soveltuu loistavasti myös hybriditapahtumien järjestämiseen. Hybriditapahtumaan paikalle saapuva yleisö voi hyödyntää mobiilisovellusta, joka tekee osallistumisen helpoksi myös mobiililaitteella ja mahdollistaa vuorovaikutuksen virtuaaliosallistujien kanssa.

Lue lisää hybriditapahtuman järjestämisestä

Lue lisää osoitteessa https://prospectumlive.com

 

Laadukas
videoyhteys
Yleisöviestien hallinta ja moderointi
Sosiaalisen median hyödyntäminen ja näkyvyys
Reaaliaikaiset äänestykset

 

Kiinnostuitko?


Räätälöidään yhdessä tapahtumaviestinnän ja vuorovaikutuksen tarpeisiinne sopivat ratkaisut. Ota meihin suoraan yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.