Rekry: Web Developer Jyväskylä / Helsinki

Oletko kiinnostunut kehittämään suorituskykyisiä sovelluksia verkkoon ja mobiiliin, tai luomaan visuaalisesti tyylikkäitä sivustoja ja käyttöliittymiä? Tarkempi työnkuvasi määräytyy nykyisen osaamisesi ja kehityshalujesi mukaan.

Lue lisää

Rekry: Front end Developer Jyväskylä / Helsinki

Oletko kiinnostunut kehittämään suorituskykyisiä sovelluksia verkkoon ja mobiiliin, tai luomaan visuaalisesti tyylikkäitä sivustoja ja käyttöliittymiä?

Lue lisää

Rekry: Myyjä / asiakkuusjohtaja - Helsinki

Työsi tuloksena sadoissa tapahtumissa järjestelyt toimivat ja yleisö viihtyy paremmin! Tunnet hyvin kaupankäynnin lainalaisuudet; menestys vaatii aktiivista työtä niin puhelimessa kuin asiakkaiden luona, luovuutta ja kekseliäisyyttä ratkaisuehdotuksissa sekä määrätietoista otetta tavoitteiden saavuttamiseksi. Työskentelet luontevasti Suomen johtavien tapahtumajärjestäjien ja esiintyjien kanssa.

Lue lisää

Julkaisemme Eventos™ -tapahtumanhallintapalvelusta uudistetun version syksyllä 2017

Eventos tarjoaa ratkaisun tapahtumien hallintaan, viestintään ja markkinointiin. Eventoksen avulla toteutat dynaamiset tapahtumasivustot, osallistujarekisteröinnin, maksuliikenteen, kutsu- ja muistutusviestittelyt, kävijäseurannan ja liidigeneroinnin tapahtuma-alueella.

Lue lisää

Prospectum Oy ostaa Tavoittaja.fi –palvelun

Jyväskyläläiset Prospectum Oy ja digitoimisto Preoni Oy ovat sopineet Tavoittaja.fi –ryhmätekstiviestipalvelun siirtymisestä Preonilta Prospectumille. Tavoittaja.fi –palvelulla on yli 500 aktiivista yritys- ja yhteisöasiakasta.

"Tekstiviestipalvelut eivät ole olleet suoranaisesti omaa ydinliiketoimintaamme ja jatkossa voimme keskittyä oman ydinosaamisemme kehittämiseen paremmin", toteaa Preonin toimitusjohtaja Teemu Kettula.

Lue lisää