Kongressimessut -tapahtumassa on käytössä Eventos Contact

Tämän vuoden kongressimessuilla tapahtuman liidiskannaus hoituu Eventos Contact -mobiilisovelluksen avulla. Jos olet näytteilleasettajana tapahtumassa, niin muistathan tilata skannauspalvelun hyvissä ajoin.
 
Eventos Contact on sovellus, joka voidaan ladata näyttelyosaston työntekijöiden omiin puhelimiin tai erikseen meiltä tilattuihin vuokralaitteisiin.
 
Näyttelyvieraan antaessaan luvan yhteystietojen skannaukselle, voit kirjoittaa myös vinkin mahdollisen jatkoyhteydenoton syystä.
 

Lue lisää

Apple tunnusten haku tiedote

Sovellusten julkaisu AppleStore  -sovelluskaupassa
 
Apple on muuttanut AppleStore- sovelluskaupan sääntöjensä tulkintaa. Muutos vaikuttaa esimerksi tilanteeseen, jossa asiakas haluaa omalla nimellään olevan tapahtumasovelluksen julkaistavaksi Apple-laitteille. 
 
Miksi me olemme tästä kiinnostuneita?
 

Lue lisää

Instagram muuttaa sisältöjen jakamista koskevia sääntöjä

Instagram muuttaa jälleen sääntöjä, jotka koskevat sisältöjen hakua ja hyödyntämistä kolmannen (3.) osapuolten palveluissa. Aihetunnisteeseen (#) perustuva hakumahdollisuus poistuu 11.12.2018 alkaen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Viestiseinä® -palvelussa tai esim. tapahtumasivuilla tapahtuvaa Instagram -sisältöjen hyödyntämistä ei voi jatkossa enää tehdä. 

Tapahtumakäytössä kuvien jako onnistuu edelleen Viestiseinän oman mobiilisivun ja Twitterin kautta. 

Lue lisää

Rekrytointi päättynyt

Rekrytointi päättynyt
 
Prospectumin rekrytointi on toistaiseksi päättynyt. Saimme avoimiin työtehtäviin runsaasti hakemuksia ja olemme olleet yhteyksissä hakijoihin henkilökohtaisesti.
 
Mikäli työura Prospectumilla kiinnostaa, voit olla suoraan yhteydessä rekry@prospectum.fi. Jatkamme rekrytointia mahdollisimman pian.
 
 
 

Lue lisää

Prospectum mukana #Helsinki2018 -huippukokouksessa

Venäjän ja Yhdysvaltojen välisen huippukokouksen toimittajille suunnattuna kokousapplikaationa toimi Prospectumin Eventos Mobile 

Saimme olla mukana heinäkuun Helsingin huippukokouksen tekemisessä, sillä toimitimme tapahtumaan #Helsinki2018 -sovelluksen. Ulkoministeriö totesi, että nykyaikainen tapahtuma järjestetään kestävän kehityksen mukaisesti mahdollisimman vähällä paperilla, ja tähän Eventos Mobile taipuu erinomaisesti.

Lue lisää

Pages