Yhden tapahtuma-alustan taktiikalla uuteen vuoteen

Eventos (2.0) on tarjonnut tapahtumien järjestämiseen kattavat palvelut aina kutsu- ja ilmoittautumisprosessin hallinnasta tapahtumasovelluksen julkaisuun ja messutoiminnan hallintaan. Ensi vuonna julkaistava Eventos 3.0 tarjoaa monia uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja helpottaa mm. virtuaalisten ja hybriditapahtumien tuotantoa merkittävästi.

Lue lisää

Livetapahtuman järjestäminen – Teknologia tapahtumanhallinnan tukena

Kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset ovat tehokas keino viestiä kohderyhmälle, rakentaa suhteita ja saavuttaa monia muita tavoitteita. Maailmantilanne on kuitenkin muuttanut suhtautumista livetapahtumiin.

Lue lisää

Haemme Myyntipäällikköä / Account Manageria

Prospectum Oy on tapahtumateknologiaa kehittävä ja nopeasti kasvava yritys. Autamme asiakkaitamme tarjoamaan ikimuistoisia tapahtumaelämyksiä. Ratkaisujemme avulla kustannukset pysyvät kurissa ja tuotantojen aiheuttama ympäristökuormitus pysyy pienenä.

Lue lisää

Berner Oy toteuttaa online-tapahtumat joustavasti ProspectumLIVE-alustalla

Virtuaalitapahtuma-alusta jatkuvana palveluna on joustava ja kustannustehokas vaihtoehto tapahtumatuotantoon Bernerin kaltaisille, paljon tapahtumia järjestäville yrityksille. Berner valitsi ProspectumLIVEn sen helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden vuoksi.

Lue lisää

Tapahtumaprojektien laskutus peruutustilanteessa

Tapahtuman peruuntuessa tai asiakkaan peruessa tilauksen ennen toimitusta, ohjelmistolisenssit laskutetaan sopimuksen mukaan ja tehdyt työsuoritteet toteutuneen mukaan. Tilatut työt laskutetaan kuitenkin aina vähintään 50%, mikäli peruutus tapahtuu alle neljä (4) viikkoa tapahtumaan.

Lue lisää

Pages