Haemme Lead front-end tai UX/UI -kehittäjää Jyväskylään

Haluatko mukaan innovoimaan ja kehittämään ratkaisuja, jotka auttavat tapahtumanjärjestäjiä tuottamaan tapahtumia modernimmin ja ekologisemmin?

Prospectum Oy on tapahtumateknologiaa kehittävä ja nopeasti kasvava yritys. Autamme asiakkaitamme tarjoamaan ikimuistoisia tapahtumaelämyksiä. Itse kehittämiemme sovellusten avulla tapahtumien järjestäminen on tehokasta ja osallistuminen on helppoa ekologisesti kestävällä tavalla.

Lue lisää

Haemme Myyntipäällikköä / Account Manageria

Prospectum Oy on tapahtumateknologiaa kehittävä ja nopeasti kasvava yritys. Autamme asiakkaitamme tarjoamaan ikimuistoisia tapahtumaelämyksiä. Ratkaisujemme avulla kustannukset pysyvät kurissa ja tuotantojen aiheuttama ympäristökuormitus pysyy pienenä.

Lue lisää

Berner Oy toteuttaa online-tapahtumat joustavasti ProspectumLIVE-alustalla

Virtuaalitapahtuma-alusta jatkuvana palveluna on joustava ja kustannustehokas vaihtoehto tapahtumatuotantoon Bernerin kaltaisille, paljon tapahtumia järjestäville yrityksille. Berner valitsi ProspectumLIVEn sen helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden vuoksi.

Lue lisää

Tapahtumaprojektien laskutus peruutustilanteessa

Tapahtuman peruuntuessa tai asiakkaan peruessa tilauksen ennen toimitusta, ohjelmistolisenssit laskutetaan sopimuksen mukaan ja tehdyt työsuoritteet toteutuneen mukaan. Tilatut työt laskutetaan kuitenkin aina vähintään 50%, mikäli peruutus tapahtuu alle neljä (4) viikkoa tapahtumaan.

Lue lisää

Eventos Mobile uudistuu: verkostoitumispalvelu nyt saatavissa

Eventos Mobile mahdollistaa nyt aikaisempaa kattavamman osallistujien välisen verkostoitumisen. Palvelun avulla osallistujat voivat sopia tapaamisia ja käydä chat-keskusteluja. Eventos Mobile on ladattavissa kaikkiin Android- ja IOS-laitteisiin veloituksetta.

Lue lisää

Pages