Eventos Mobile uudistuu: verkostoitumispalvelu nyt saatavissa

Eventos Mobile mahdollistaa nyt aikaisempaa kattavamman osallistujien välisen verkostoitumisen. Palvelun avulla osallistujat voivat sopia tapaamisia ja käydä chat-keskusteluja. Eventos Mobile on ladattavissa kaikkiin Android- ja IOS-laitteisiin veloituksetta.

Lue lisää

Uusi Eventos.fi -sivusto on avattu

Eventos tapahtumanhallintapalvelun esittely löytyy jatkossa osoitteesta eventos.fiUusi Eventos -versio on ollut tuotannossa nyt noin vuoden ja palvelumme avulla on toteutettu pieniä ja suuria tapahtumia. 

Uudessa Eventoksessa on perinteisten osallistujien hallinnan, ilmoittautumisten ja kutsuviestinnän lisäksi mahdollisuus myös julkaista tapahtumalle oma ladattava mobiilisovellus Eventos Mobile.

Lue lisää

Kongressimessut -tapahtumassa on käytössä Eventos Contact

Tämän vuoden kongressimessuilla tapahtuman liidiskannaus hoituu Eventos Contact -mobiilisovelluksen avulla. Jos olet näytteilleasettajana tapahtumassa, niin muistathan tilata skannauspalvelun hyvissä ajoin.
 
Eventos Contact on sovellus, joka voidaan ladata näyttelyosaston työntekijöiden omiin puhelimiin tai erikseen meiltä tilattuihin vuokralaitteisiin.
 
Näyttelyvieraan antaessaan luvan yhteystietojen skannaukselle, voit kirjoittaa myös vinkin mahdollisen jatkoyhteydenoton syystä.
 

Lue lisää

Apple tunnusten haku tiedote

Sovellusten julkaisu AppleStore  -sovelluskaupassa
 
Apple on muuttanut AppleStore- sovelluskaupan sääntöjensä tulkintaa. Muutos vaikuttaa esimerksi tilanteeseen, jossa asiakas haluaa omalla nimellään olevan tapahtumasovelluksen julkaistavaksi Apple-laitteille. 
 
Miksi me olemme tästä kiinnostuneita?
 

Lue lisää

Instagram muuttaa sisältöjen jakamista koskevia sääntöjä

Instagram muuttaa jälleen sääntöjä, jotka koskevat sisältöjen hakua ja hyödyntämistä kolmannen (3.) osapuolten palveluissa. Aihetunnisteeseen (#) perustuva hakumahdollisuus poistuu 11.12.2018 alkaen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Viestiseinä® -palvelussa tai esim. tapahtumasivuilla tapahtuvaa Instagram -sisältöjen hyödyntämistä ei voi jatkossa enää tehdä. 

Tapahtumakäytössä kuvien jako onnistuu edelleen Viestiseinän oman mobiilisivun ja Twitterin kautta. 

Lue lisää

Pages