Rekrytointi päättynyt

Rekrytointi päättynyt
 
Prospectumin rekrytointi on toistaiseksi päättynyt. Saimme avoimiin työtehtäviin runsaasti hakemuksia ja olemme olleet yhteyksissä hakijoihin henkilökohtaisesti.
 
Mikäli työura Prospectumilla kiinnostaa, voit olla suoraan yhteydessä rekry@prospectum.fi. Jatkamme rekrytointia mahdollisimman pian.
 
 
 

Lue lisää

Prospectum mukana #Helsinki2018 -huippukokouksessa

Venäjän ja Yhdysvaltojen välisen huippukokouksen toimittajille suunnattuna kokousapplikaationa toimi Prospectumin Eventos Mobile 

Saimme olla mukana heinäkuun Helsingin huippukokouksen tekemisessä, sillä toimitimme tapahtumaan #Helsinki2018 -sovelluksen. Ulkoministeriö totesi, että nykyaikainen tapahtuma järjestetään kestävän kehityksen mukaisesti mahdollisimman vähällä paperilla, ja tähän Eventos Mobile taipuu erinomaisesti.

Lue lisää

Tiedote Facebookin ja Instagramin muuttuneista käytänteistä

Facebook on tehnyt muutoksia, jotka koskevat Facebookin ja Instagramin hyödyntämistä tapahtumissa.

Ennalta ilmoittamattomat muutokset tulivat voimaan välittömästi ja sulkivat suuren osan rajapinnasta, jonka kautta Viestiseinä on voinut hakea Facebookiin tehtyjen tapahtumasivujen viestejä. Tästä syystä Facebook ei ole valitettavasti tällä hetkellä hyödynnettävissä Viestiseinällä.

Instagramin hakujen määrää on myös rajoitettu merkittävästi, emmekä voi taata kaikkien Instagram-hakujen onnistumista.

Lue lisää

Eventoksen tapahtumasivun avautumisessa ongelmia osalla käyttäjistä 9.-10.4.2018.

Eventoksen tapahtumasivun avautumisessa on ollut ongelmia osalla asiakkaistamme eilen ja tänään (9.-10.4.2018). Syyksi on selvinnyt F-Securen tietoturvatuote, joka on virheellisesti estänyt pääsyn eventos.fi -sivuille.
 
Ongelma on nyt korjattu F-Securen toimesta. 
 
Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Lue lisää

Julkaisemme Eventos™ -tapahtumanhallintapalvelusta uudistetun version syksyllä 2017

Eventos tarjoaa ratkaisun tapahtumien hallintaan, viestintään ja markkinointiin. Eventoksen avulla toteutat dynaamiset tapahtumasivustot, osallistujarekisteröinnin, maksuliikenteen, kutsu- ja muistutusviestittelyt, kävijäseurannan ja liidigeneroinnin tapahtuma-alueella.

Lue lisää

Pages