Junior devaaja/harjoittelija Jyväskylään tai Helsinkiin

Haluatko kehittyä tulevaisuuden moniosaajaksi ohjelmistokehityksessä? Mielenkiintosi kohdistuu laajasti hyödynnettyihin ja kehittyviin teknologioihin (esim. HTML5, CSS, React/Native, Javascript, AngularJS (1/2), PHP (CodeIgniter), MySQL, UI/UX, Git, Linux)? Saavut sovitusti työpaikalle, kommunikoit ymmärrettävästi ja teet sen, minkä lupaat?

Työnkuvaasi voidaan säätää toiveidesi mukaan, mutta se voi sisältää esim. uusien ohjelmistojen devausta, testausta, asiakaspyyntöjen käsittelyä ja erilaisten toimitusprojektien hallintaa.

Lue lisää

Rekry: Ratkaisumyyjä Helsinkiin

Haemme lisää myynti- ja asiakastyön ammattilaisia tai sellaiseksi vahvasti haluavia. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Suomen johtavien tapahtuma-alan ammattilaisten kanssa ja olla mukana toteuttamassa mieleenpainuvia tapahtumakokemuksia kotimaisille ja kansainvälisille yleisöille.

Myyntityön perusasiat sinulla tulee olla jo hallussa, toimit tuloshakuisesti ja tarvittaessa myös itsenäisesti. Työtehtäviin sisältyy asiakkaiden aktiivinen kontaktointi ja tapaamiset, myyntiprosessin systemaattinen läpivienti ja osallistuminen varsinaisiin tapahtumatuotantoihin.

Lue lisää

Tiedote Facebookin ja Instagramin muuttuneista käytänteistä

Facebook on tehnyt muutoksia, jotka koskevat Facebookin ja Instagramin hyödyntämistä tapahtumissa.

Ennalta ilmoittamattomat muutokset tulivat voimaan välittömästi ja sulkivat suuren osan rajapinnasta, jonka kautta Viestiseinä on voinut hakea Facebookiin tehtyjen tapahtumasivujen viestejä. Tästä syystä Facebook ei ole valitettavasti tällä hetkellä hyödynnettävissä Viestiseinällä.

Instagramin hakujen määrää on myös rajoitettu merkittävästi, emmekä voi taata kaikkien Instagram-hakujen onnistumista.

Lue lisää

Eventoksen tapahtumasivun avautumisessa ongelmia osalla käyttäjistä 9.-10.4.2018.

Eventoksen tapahtumasivun avautumisessa on ollut ongelmia osalla asiakkaistamme eilen ja tänään (9.-10.4.2018). Syyksi on selvinnyt F-Securen tietoturvatuote, joka on virheellisesti estänyt pääsyn eventos.fi -sivuille.
 
Ongelma on nyt korjattu F-Securen toimesta. 
 
Pahoittelemme häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Lue lisää

Julkaisemme Eventos™ -tapahtumanhallintapalvelusta uudistetun version syksyllä 2017

Eventos tarjoaa ratkaisun tapahtumien hallintaan, viestintään ja markkinointiin. Eventoksen avulla toteutat dynaamiset tapahtumasivustot, osallistujarekisteröinnin, maksuliikenteen, kutsu- ja muistutusviestittelyt, kävijäseurannan ja liidigeneroinnin tapahtuma-alueella.

Lue lisää

Pages