Haemme Myyntipäällikköä / Account Manageria

Prospectum Oy on tapahtumateknologiaa kehittävä ja nopeasti kasvava yritys. Autamme asiakkaitamme tarjoamaan ikimuistoisia tapahtumaelämyksiä. Ratkaisujemme avulla kustannukset pysyvät kurissa ja tuotantojen aiheuttama ympäristökuormitus pysyy pienenä.

Lue lisää

Berner Oy toteuttaa online-tapahtumat joustavasti ProspectumLIVE-alustalla

Virtuaalitapahtuma-alusta jatkuvana palveluna on joustava ja kustannustehokas vaihtoehto tapahtumatuotantoon Bernerin kaltaisille, paljon tapahtumia järjestäville yrityksille. Berner valitsi ProspectumLIVEn sen helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden vuoksi.

Lue lisää

Tapahtumaprojektien laskutus peruutustilanteessa

Tapahtuman peruuntuessa tai asiakkaan peruessa tilauksen ennen toimitusta, ohjelmistolisenssit laskutetaan sopimuksen mukaan ja tehdyt työsuoritteet toteutuneen mukaan. Tilatut työt laskutetaan kuitenkin aina vähintään 50%, mikäli peruutus tapahtuu alle neljä (4) viikkoa tapahtumaan.

Lue lisää

Eventos Mobile uudistuu: verkostoitumispalvelu nyt saatavissa

Eventos Mobile mahdollistaa nyt aikaisempaa kattavamman osallistujien välisen verkostoitumisen. Palvelun avulla osallistujat voivat sopia tapaamisia ja käydä chat-keskusteluja. Eventos Mobile on ladattavissa kaikkiin Android- ja IOS-laitteisiin veloituksetta.

Lue lisää

Uusi Eventos.fi -sivusto on avattu

Eventos tapahtumanhallintapalvelun esittely löytyy jatkossa osoitteesta eventos.fiUusi Eventos -versio on ollut tuotannossa nyt noin vuoden ja palvelumme avulla on toteutettu pieniä ja suuria tapahtumia. 

Uudessa Eventoksessa on perinteisten osallistujien hallinnan, ilmoittautumisten ja kutsuviestinnän lisäksi mahdollisuus myös julkaista tapahtumalle oma ladattava mobiilisovellus Eventos Mobile.

Lue lisää

Pages