Haemme nyt lisää osaavia tekijöitä Helsinkiin ja Jyväskylään.

Prospectum Oy kehittää verkkosovelluksia tapahtumien tehokkaaseen hallintaan ja virtualisointiin. Tunnetuimmat palvelumme ovat Eventos™, Viestiseinä® ja Tavoittaja.fi®. Haemme nyt vahvistuksia kehitystiimiimme ja haluamme palkata suoraan työsuhteeseen sinut!
 

Lue lisää

Tapahtumaprojektien laskutus peruutustilanteessa

Tapahtuman peruuntuessa tai asiakkaan peruessa tilauksen ennen toimitusta, ohjelmistolisenssit laskutetaan sopimuksen mukaan ja tehdyt työsuoritteet toteutuneen mukaan. Tilatut työt laskutetaan kuitenkin aina vähintään 50%, mikäli peruutus tapahtuu alle neljä (4) viikkoa tapahtumaan.

Lue lisää

Eventos Mobile uudistuu: verkostoitumispalvelu nyt saatavissa

Eventos Mobile mahdollistaa nyt aikaisempaa kattavamman osallistujien välisen verkostoitumisen. Palvelun avulla osallistujat voivat sopia tapaamisia ja käydä chat-keskusteluja. Eventos Mobile on ladattavissa kaikkiin Android- ja IOS-laitteisiin veloituksetta.

Lue lisää

Uusi Eventos.fi -sivusto on avattu

Eventos tapahtumanhallintapalvelun esittely löytyy jatkossa osoitteesta eventos.fiUusi Eventos -versio on ollut tuotannossa nyt noin vuoden ja palvelumme avulla on toteutettu pieniä ja suuria tapahtumia. 

Uudessa Eventoksessa on perinteisten osallistujien hallinnan, ilmoittautumisten ja kutsuviestinnän lisäksi mahdollisuus myös julkaista tapahtumalle oma ladattava mobiilisovellus Eventos Mobile.

Lue lisää

Apple tunnusten haku tiedote

Sovellusten julkaisu AppleStore  -sovelluskaupassa
 
Apple on muuttanut AppleStore- sovelluskaupan sääntöjensä tulkintaa. Muutos vaikuttaa esimerksi tilanteeseen, jossa asiakas haluaa omalla nimellään olevan tapahtumasovelluksen julkaistavaksi Apple-laitteille. 
 
Miksi me olemme tästä kiinnostuneita?
 

Lue lisää

Pages