Berner Oy toteuttaa online-tapahtumat joustavasti ProspectumLIVE-alustalla

 

Virtuaalisen tapahtuman voi toteuttaa tyylikkäästi ja vuorovaikutteisesti myös omana tuotantona, kuten Berner Oy on menestyksekkäästi osoittanut.

 

Virtuaalitapahtuma-alusta jatkuvana palveluna on joustava ja kustannustehokas vaihtoehto tapahtumatuotantoon Bernerin kaltaisille, paljon tapahtumia järjestäville yrityksille. Berner valitsi ProspectumLIVEn sen helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden vuoksi.

 

Visuaalisuutta ja kokemuksellisuutta omatoimisiin virtuaalisiin tapahtumiin

 

”Olemme toiminnassamme hyvin avoimia, ja lisätäksemme ihmisten välisiä kohtaamisia järjestämme runsaasti erilaisia kokouksia ja tapahtumia sisäisille ja ulkoisille sidosryhmillemme. Virtuaaliset tapahtumat ovat toimineet tässä tarkoituksessa loistavasti”, kertoo Berner Oy:n tapahtumista vastaava Jenni Orhanen.

Virtuaalisiin tapahtumiin haluttiin lisätä visuaalisuutta ja kokemuksellisuutta, jonka seurauksena Berner Oy otti ProspectumLIVE -lisenssin jatkuvaan käyttöön.

”Olemme  itse tuottaneet runsaasti tapahtumia verkkoon aiemminkin, mutta etätyön lisäännyttyä tarve virtuaalitapahtumien kehittämiselle kasvoi ja löysimme tämän tarpeisiimme juuri sopivan Prospectumin työkalun. ProspectumLIVE tarjoaa mahdollisuuden tehdä tapahtumista yrityksen ja brändin visuaalisen ilmeen mukaisia. Chatin ja äänestyspalvelun avulla pystyimme lisäämään vuorovaikutusta tapahtumissamme”, jatkaa Jenni Orhanen.

Berner on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Yrityksen kuusi eri liiketoimintayksikköä valmistavat ja maahantuovat useita suomalaisissa kodeissa, teollisuudessa sekä maataloudessa käytettäviä tuotemerkkejä. Vuonna 2020 Berner Oy työllisti keskimäärin 536 henkilöä. Suomen lisäksi toimintaa on Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa.

 

Helppokäyttöinen ja monipuolinen tapahtuma-alusta jatkuvaan käyttöön

 

Berner hankki ProspectumLIVEn, koska virtuaalitapahtumien toteutukseen tarvittiin helppokäyttöinen ratkaisu omaan käyttöön. Työläiden projektien sijaan tapahtumat haluttiin tuottaa kevyemmin ja nopeammin, vaikkapa omalta työpisteeltä. Kuukausimaksullinen palvelu sopii hyvin Bernerin muuttuviin tarpeisiin, koska lisenssiin sisältyy rajaton määrä tapahtumia kaikenkokoisille yleisöille.

Vuorovaikutuksen varmistaminen myös verkkotapahtumissa on Bernerille tärkeää. ProspectumLIVE tukee vuorovaikutusta ja sisältöjen jakamista monipuolisesti. Yleisö voi osallistua keskusteluun chatin, äänestysten ja sanapilvitehtävien avulla. Osallistujille voidaan tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen chatin, videopuheluiden ja ennalta sovittujen tapaamisten avulla. Videosisällöt voidaan tuoda alustalle joko striimattuna, tallenteena tai videokokouksena ZOOM:n tai alustan oman videopalvelun avulla.

ProspectumLIVE on luotettava, jo yli tuhannessa virtuaali- ja hybriditapahtumassa testattu alusta, joka tekee omatoimisesti tuotetuista tapahtumista ammattimaisia. Kun tuotannot hoidetaan itse, alustan toimintavarmuus on olennaista. ProspectumLIVEn reaaliaikainen tuki varmistaa mielenrauhan tapahtumista vastaaville henkilöille.