Prospectum Oy on tapahtumateknologiaa kehittävä ja nopeasti kasvava yritys. Autamme asiakkaitamme tarjoamaan ikimuistoisia tapahtumaelämyksiä. Ratkaisujemme avulla kustannukset pysyvät kurissa ja tuotantojen aiheuttama ympäristökuormitus pysyy pienenä.

Sinä, tuleva Account Managerimme (B2B) työskentelet Suomen johtavien tapahtuma-alan yritysten ja ihmisten kanssa mielenkiintoisissa projekteissa, joissa opit jatkuvasti uutta sekä tapahtuma-alasta ja niiden mielenkiintoisista sisällöistä.

Sinun vastuullasi on uusien tapahtumaprojektien kartoitus, myynti ja asiakkuuksien pitkäjänteinen hoitaminen. Olet mukana myös tuotantojen koordinoinnissa, jossa apunasi on yrityksemme projektitiimi ja laadukkaat yhteistyökumppanimme. 

Olet aktiivinen ja haluat olla mukana uudistamassa tapahtumia. Tunnet hyvin nykyaikaiset viestintävälineet, etkä pelkää tietotekniikan käyttöä. Sinulla on esim. kauppatieteellinen tutkinto ja/tai kokemusta työstä asiakkaiden parissa. Sesonkiluonteisuudesta johtuen terveelliset elämäntavat auttavat jaksamisessa. 

Me tarjoamme laadukkaat palvelut ja hyvän tuen menestyksesi mahdollistamiseksi. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä, mutta suhtaudumme positiivisesti joustavaan työskentelyyn. Ilmapiirimme on rento ja tarjoamme vastuuta ja vapauksia sopivassa suhteessa. 

Normaalien työhön liittyvien etujen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen ryhmäeläkevakuutuksen, jota kerrytetään ylimääräisen kk-palkan muodossa vuosittain.  

Lähetä hakemuksesi ja CV (pdf) rekry@prospectum.fi tai hae työpaikkaa https://www.jobly.fi/tyopaikka/account-manager-b2b-864485 sivulla.

Lisätiedot: Pekka Neuvonen, pekka.neuvonen@prospectum.fi ja 040-5433500

https://prospectum.fi ja https://prospectumlive.com