Prospectum Oy tarjoaa ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen tapahtumanhallintaan ja tällä hetkellä olemme virtuaali- ja hybriditapahtumissa yksi johtavista palveluntoimittajista. Palveluidemme avulla asiakkaamme tarjoavat laadukkaampia osallistumiskokemuksia, säästävät kustannuksia ja tuottavat tapahtumia pienemmällä ympäristökuormituksella virtuaalisesti

Etsimme nyt Account Manageria edistämään tapahtumatuotannoissa käytettävien ohjelmistojen ja sovellusten myyntiä. Account Managerina tehtäväsi on monipuolinen kattaus myynnin tehtäviä asiakastarpeiden kartoituksesta asiakasprojektien toteutukseen.

Olet aktiivinen ja haluat olla mukana muuttamassa tapahtumamaailmaa. Nykyaikaisten viestintävälineiden tuntemus ja rohkeus keskustella myös teknisemmistä kysymyksistä auttaa menestymään tehtävässä.

Tärkeintä on kuitenkin, että olet rohkea avaamaan keskusteluja ja haluat rakentaa pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Me tarjoamme laadukkaat palvelut ja hyvän tuen menestyksesi mahdollistamiseksi. 

Lähetä hakemuksesi: rekry@prospectum.fi

Lisätiedot: Pekka Neuvonen, pekka.neuvonen@prospectum.fi ja 040-5433500