Prospectum Oy tietosuojaseloste

Tässä selosteessa kuvaillaan tämän sivuston kautta kerättyjen tietojen tietosuojakäytänteet (www.prospectum.fi). Tämä seloste koskee ainoastaan sivustolla kerättyjä tietoja. Siitä selviää seuraavat asiat:

  1. Mitä henkilötietoja sinusta kerätään sivuston kautta, kuinka sitä käytetään ja kenelle tietoja voidaan jakaa.
  2. Mitä vaihtoehtoja sinulla on omien tietojesi käsittelyyn liittyen.
  3. Tietojesi väärinkäytön estämiseksi olemassa olevat turvallisuuskäytänteet.
  4. Kuinka voit korjata virheelliset tietosi.

Tiedon kerääminen, käyttö ja jakaminen
Olemme sivuston kautta kerättyjen tietojen ainoa omistaja. Tiedot, joita keräämme ja joihin meillä on pääsy, on saatu vapaaehtoisesti sinulta sähköpostilla tai jollain muulla suoralla yhteydenottotavalla. Emme myy tai vuokraa näitä tietoja kenellekään.

Käytämme tietojasi vastataksemme sinulle yhteydenottoosi liittyen. Emme jaa tietojasi minkään organisaatiomme ulkopuolisen kolmannen osapuolen kanssa, muuten kuin välttämättömiltä osin, esim. tilauksen toimittamiseksi.

Voimme ottaa sinuun tulevaisuudessa yhteyttä sähköpostilla kertoaksemme tarjouksista, uusista tuotteista tai palveluista, tai muutoksista tähän tietosuojaselosteeseen, ellet pyydä toisin.

Pääsysi ja hallintasi tietoihisi
Voit kieltäytyä tulevista yhteydenotoistamme milloin tahansa. Ottamalla meihin yhteyttä koska tahansa sivustollamme olevan sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kautta voit:

• Nähdä mitä tietoa meillä mahdollisesti on sinusta.

• Muuttaa/oikaista tietoja, joita meillä on sinusta.

• Pyytää meitä poistamaan tietoja sinusta.

• Ilmaista minkä tahansa huolesi, joka sinulla on meidän toimestamme tapahtuvasta tietojesi käytöstä.

Turvallisuus
Käytämme varotoimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi. Kun lähetät arkaluontoista tietoa sivuston kautta, tietosi suojataan sekä verkossa että säilytettäessä.

Kun keräämme arkaluontoista tietoa (kuten käyttäjänimiä tai salasanoja), tieto salataan ja siirretään meille turvallisesti. Voit varmistaa tämän etsimällä suljetun lukon kuvakkeen selaimesi alareunasta, tai tarkistamalla, että selaimen osoiterivillä oleva osoite alkaa "https".

Arkaluontoisten tietojen salattuna lähettämisen lisäksi suojaamme tietojasi myös säilytettäessä. Vain työntekijät, jotka tarvitsevat tietoja tiettyyn tehtävään (esimerkiksi laskutukseen tai asiakaspalveluun) saavat pääsyn henkilötietoihin. Tietokoneet ja palvelimet, joilla henkilötietoja säilytetään, ovat turvallisessa ympäristössä.

Muutokset

Tietosuojaselosteemme voi muuttua ajan myötä, ja muutoksista mainitaan tällä sivulla.

Jos uskot, että emme noudata tätä tietosuojaselostetta, ota meihin välittömästi yhteyttä puhelimitse numeroon +358 40 358 0600 tai sähköpostitse osoitteeseen support@prospectum.fi.