ProspectumLIVE on palvelualusta, joka yhdistää perinteisen yksisuuntaisen videostriimin, interaktiivisen Viestiseinä® -palvelun ja verkkokatsojien tunnistuksen ja hallinnan.

Videostriimin varsinaisesta videotuotannosta voi vastata joko asiakas, asiakkaan oma kumppani, tai kyseiseen tuotantoon sopivin kumppaniverkostomme tuotantoyhtiö. Palvelu mahdollistaa siis asiakkaan olemassa olevien resurssien hyödyntämisen tilaisuuksien toteuttamisessa.

Palveluun integroitu interaktiivinen Viestiseinä® -palvelu tarjoaa tasavertaiset osallistumiskeinot ja -kanavat kaikille tapahtuman osallistujille. Etäosallistujat voivat seurata livestriimin lisäksi tapahtumassa käytävää keskustelua helposti livestriimiin upotetusta Viestiseinä® -näkymästä tai sosiaalisen median kautta.

Verkkokatsojien tunnistuksen avulla tiedämme, ketkä seuraavat tilaisuutta verkossa ja voimme varmistaa, että maksullisissa tapahtumissa vain osallistumismaksun suorittaneet pääsevät seuraamaan tilaisuutta. Jos tapahtuman ilmoittautumisessa hyödynnetään Eventos™ -ilmoittautumis- ja maksupalveluita, tunnisteiden toimittaminen osallistujille voidaan toteuttaa täysin automatisoidusti.

Kolme (3) vinkkiä onnistuneeseen etäosallistumiskokemukseen

Olit sitten verkkolähetyksiä harkitseva tapahtumanjärjestäjä, tai etäosallistumisen uudistamista miettivä konkari, alla esitetty vinkkilista toimii hyvänä pohjana kaikille livestreamejä ja etäosallistumista käsitteleville järjestäjille:

  1. Yleisö edellä – suunnittele tapahtuma ja osallistuminen siten, että kaikilla on mahdollisuus tasa-arvoiseen osallistumiskokemukseen ja muista, että aktiivisesti osallistuva yleisö viihtyy ja samalla myös omaksuu asiat paremmin
  2. Monikanavaisuus kunniaan – jos tapahtumasi on julkinen, haluat varmasti sen näkyvän myös sosiaalisessa mediassa. Aktivoimalla yleisön vilkkaaseen keskusteluun ja tarjoamalla osallistumiskanavaksi myös sosiaalisen median palvelut, nostat tapahtumasi näkyvyyttä erittäin kustannustehokkaasti.
  3. Varmista tekniikan toimivuus – Suosittelemme ammattilaisten käyttöä niin video-, ääni- kuin kuvatekniikan osalta, koska tällöin osallistumiskokemus on parempi sekä paikalla että verkossa. Laadukkaalla tarjonnalla varmistat kiinnostuksen osallistumiselle myös jatkossa.

Kysy lisää ProspectumLIVE -palvelusta!

Puh. 040 543 3500
myynti@prospectum.fi