Järjestä tasokkaita virtuaalitapahtumia omatoimisesti

 

Virtuaalisen tapahtuman järjestämisen ei tarvitse olla massiivinen projekti, joka vaatii ulkoisia kumppaneita, studion ja valtavan budjetin. Satsaamalla laadukkaaseen alustaan voit tuottaa verkkotapahtumia helposti itse.

Tiesitkö, että voit hankkia virtuaalitapahtuma-alustan myös jatkuvana kuukausimaksullisena palveluna? Paljon tapahtumia järjestävät yritykset hyötyvät monella tapaa tällaisesta ”on-demand” -mallista, jossa tapahtumia voi järjestää itsepalveluna, kun tarve vaatii. Alla käymme läpi mallin tärkeimmät edut.

 

Jatkuvaan käyttöön tarkoitettu virtuaalitapahtuma-alusta tuo joustavuutta

Kun otat käyttöön virtuaalitapahtuma-alustan jatkuvana palveluna, voit järjestää rajattomasti tapahtumia kaikenkokoisille yleisöille. Alusta mukautuu tarpeisiisi ja voit toteuttaa tapahtumat mistä vain – neukkarista, kotitoimistolta, studiolta tai kumppanin tiloista. Voit jakaa käyttöoikeuden kaikille tapahtumia järjestäville henkilöille organisaatiossasi.

Kuulostaa helpolta, mutta mihin virtuaalitapahtuma-alustaa oikeastaan tarvitaan? Miksi et voisi järjestää verkkotapahtumiasi organisaatiossasi jo käytössä olevalla videopuhelualustalla, esimerkiksi Zoomilla?

 

Ammattimainen vaikutelma itsepalveluna tuotettuihin tapahtumiin

Laadukkaaseen tapahtuma-alustaan kannattaa panostaa, jos haluat nostaa omatoimisesti tuotettujen tapahtumiesi tasoa. Virtuaalitapahtuma-alustalla pystyt brändäämään tapahtumasi visuaalisen ilmeesi mukaiseksi. Lisäksi saat toimintavarmuutta ja tukipalvelut turvaksesi, jos törmäät ongelmiin. Tekninen laatu ja sujuvuus vaikuttavat verkkotapahtumien osallistujakokemuksen lisäksi myös mielikuviin brändistäsi ja yrityksestäsi kumppanina.

 

Alusta mahdollistaa verkostoitumisen ja vuorovaikutuksen

Virtuaalitapahtuma-alustan merkittävin ero videopuhelutyökaluihin on vuorovaikutuksellisuus. Tapahtuman osallistujat voivat verkostoitua chatin, videopuheluiden ja ennalta sovittujen tapaamisten avulla. Yleisön on helppo navigoida alustalla keskustelusta toiseen. 

Koska verkkotapahtumasta voi poistua helposti ja huomaamattomasti, yleisön sitouttamiseen kannattaa panostaa. Virtuaalitapahtuma-alustalla voit aktivoida yleisöäsi esimerkiksi erilaisilla äänestyksillä ja sanapilvitehtävillä.

 

Kuukausilisenssi säästää kustannuksia

Jatkuvan palvelun mallissa et joudu maksamaan aloituskustannuksia. Kuukausilaskutuksella kertakustannukset pysyvät kohtuullisina ja kulut tapahtumaa kohden yleensä pienenevät. Kynnys järjestää tapahtumia laskee, tapahtumia järjestetään enemmän ja tästä seuraa usein positiivisia vaikutuksia liiketoiminnalle. Kun järjestät tapahtumat itse, voit säästää myös esimerkiksi videotuotantojen ja studiovuokrien kustannuksissa.

 

ProspectumLIVE on laatutietoisen valinta

ProspectumLIVE-alusta jatkuvana palveluna sisältää kaikki edellä mainitut ominaisuudet. Kuukausimaksua vastaan voit järjestää niin paljon tapahtumia kuin haluat. Osallistujamäärälle ei ole ylärajaa.

Monipuolisuutensa ansiosta ProspectumLIVE kattaa isojenkin yritysten ja yhteisöjen tapahtumanjärjestämistarpeet. Paljon tapahtumia järjestävät yritykset pystyvät tuottamaan tapahtumia ketterästi. Alusta on helppokäyttöinen, joten tapahtumanjärjestämisvastuuta on helppo jakaa organisaatiossa.

Omatoimisesti tuotetuissa tapahtumissa alustan toimintavarmuus korostuu. ProspectumLIVEn luotettavuus on todistettu jo yli tuhannen tapahtuman ja yli 300 000 osallistujan avulla. Reaaliaikainen tuki takaa mielenrauhasi.

 

Sama alusta myös hybriditapahtumiin

ProspectumLIVE toimii myös hybriditapahtuma-alustana, koska se huomioi sekä verkossa että tapahtumassa paikan päällä olevan yleisön tasapuolisesti. Mobiilisovelluksen ansiosta fyysisesti läsnä oleva yleisö pääsee nauttimaan myös verkkosisällöistä ja voi verkostoitua etäyleisön kanssa. Voit hankkia alustan tarpeisiisi sopivalla tavalla – joko jatkuvana kuukausimaksullisena palveluna tai projektikohtaisesti. Ota yhteyttä niin autamme mielellämme löytämään organisaatiollesi sopivan mallin.