Lataa maksuton tapahtumajärjestäjän opas

Virtuaali- ja hybriditapahtumat vaativat uudenlaista osaamista. Kokosimme uuteen oppaaseemme kattavan tietopaketin tapahtumajärjestäjälle. Opi järjestämään tasokkaita virtuaali- ja hybriditapahtumia ja lue vinkit, miten onnistut tapahtumissasi nopeidenkin muutosten keskellä.
 
 

Eventos on tapahtumajärjestäjän paras kaveri

Eventoksella hoituvat helposti niin tapahtuman ilmoittautumiset ja kutsuviestintä kuin osallistumismaksut ja sisäänpääsyn hallinta. Tapahtumien hallinnan keskittäminen Eventokseen vapauttaa aikaasi muuhun. Eventos mukautuu erikokoisiin tapahtumiin ja oli jälleen käytössä myös Kongressimessuilla!
 
 

Oma tapahtumasovellus helposti käyttöön

Kongressimessuilla esittelimme Eventos Mobile-sovellustamme. Voit räätälöidä tapahtumaasi omannäköisen sovelluksen, jonka ansiosta ajantasaiset tiedot kulkevat aina osallistujiesi mukana. Eventos Mobileen on nyt saatavilla myös uusi Tapahtumapeli, jolla voit aktivoida osallistujia.
 
 

Hybridi- ja virtuaalitapahtumat antavat varmuutta syksyn suunnitteluun

Tulevan syksyn tapahtumien toteutustavat ja epidemian mahdollinen uusi aalto mietityttivät monia Kongressimessuilla. Suosituksemme on suunnitella joko virtuaali- tai hybriditapahtumia, jolloin voit taata osallistujien turvallisuuden kaikissa tilanteissa. Autamme suunnitteluissa mielellämme.
 

Sovi ilmainen esittely palveluistamme jo tänään!