Ladattava mobiilisovellus on uusi hitti tapahtumissa.


Eventos Mobile on tapahtumakäyttöön kehitetty mobiilisovellus, joka yhdistää tapahtuman tiedot, viestitykset, vuorovaikutuksen ja sosiaalisen median yhdeksi helposti hallittavaksi ratkaisuksi pienissä ja suurissa tapahtumissa.

Tapahtumasovellus visualisoidaan aina tapahtuman ilmeen mukaiseksi ja se sisältää järjestäjän toimittamat tiedot. Navigointi sovelluksen sisällä on helppoa tietojen välisten linkitysten avulla ja löydät tapahtumapaikat opastavien karttojen avulla.

Osallistuja voi laatia oman suosikkiohjelman ja verkottua muiden osallistujien kanssa mm. LinkedIn-palvelussa. Tapahtuman esitys-, abstrakti- ja poster-aineistot on jaettavissa helposti sovelluksen avulla.

Tapahtumasovelluksen Viestiseinä kerää tapahtuman Twitter-viestit ja mahdollistaa reaaliaikaisten äänestysten toteutukset, jotka voidaan näyttää tapahtumapaikan näyttöpinnoilla ja liittää verkkolähetyksiin / web-castiin.

Uutiset -toiminnolla lähetät viestejä osallistujille heti tai myöhemmin määriteltynä aikana. Sovelluksen uutisia ja muita tietoja voit päivittää helpon sovellusgeneraattorimme avulla, jolloin muutokset näkyvät osallistujilla reaaliajassa.

Jos käytössäsi on Eventos tapahtumanhallinta, voit siirtää tapahtumasi ja osallistujien tiedot automattisesti myös mobiilisovellukseen ja luot uuden tapahtuman mobiilisovelluksen hetkessä.

  •   Kustomoitavissa tapahtuman ilmeen mukaan
  •   Ennakkoviestintä, viestintä tapahtumassa ja jälkeen
  •   Ohjelma, omat suosikit, opastavat kartat, uutis-viestit ja herätteet
  •   Helppo ja nopea muokata, mahdollistaa viime hetken muutoksetkin
  •   Kustannustehokas käyttöönotto

Pyydä tarjous

 

Eventos Mobile -tapahtumasovellus on saatavissa iOS- ja Andoid –laitteille.

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Ominaisuudet


Määritä haluamasi tapahtumatiedot ja ikonit. Esimerkkejä tapahtuman mobiilisovelluksessa jaettavista tiedoista:

Ohjelma

Majoitus

Messutarjoukset

Muu tapahtumainfo

Saapumisohjeet

Esitysmateriaalit

Pohjapiirros

Viestiseinä® integraatio

 

Kiinnostuitko?


Räätälöidään yhdessä tapahtumaviestinnän ja vuorovaikutuksen tarpeisiinne sopivat ratkaisut. Ota meihin suoraan yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.