Haluatko mukaan innovoimaan ja kehittämään ratkaisuja, jotka auttavat tapahtumanjärjestäjiä tuottamaan tapahtumia modernimmin ja ekologisemmin?

Prospectum Oy on tapahtumateknologiaa kehittävä ja nopeasti kasvava yritys. Autamme asiakkaitamme tarjoamaan ikimuistoisia tapahtumaelämyksiä. Itse kehittämiemme sovellusten avulla tapahtumien järjestäminen on tehokasta ja osallistuminen on helppoa ekologisesti kestävällä tavalla.

Prospectumilla on tarjolla ketterästi ajattelevalle front-end kehittäjälle todella monipuolinen paikka innovatiivisessa ja aikaansaavassa tiimissä Jyväskylässä. Tarjoamme laadukkaat palvelut ja hyvän tuen menestyksesi mahdollistamiseksi. Ilmapiirimme on rento ja tarjoamme vastuuta ja vapauksia sopivassa suhteessa.

Normaalien työhön liittyvien etujen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen (eläke 58 v.) ryhmäeläkevakuutuksen, jota kerrytetään ylimääräisen kk-palkan muodossa vuosittain.

Tehtävään sopii henkilö, joka tekee työtä rennolla otteella, mutta on silti tarkka ja osaa ottaa myös mahdolliset epäkohdat rohkeasti esille.

Tarkka työnkuva sovitaan henkilökohtaisten toiveiden mukaan ja voi sisältää myös projektinhallintaa, tuoteomistajuuden tai tiimiesimiehen vastuita.

 

Miksi Prospectum?

- Hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki

- Rento, inhimillinen ja avoin ilmapiiri

- Joustavat työajat sekä toimistolla että etänä

- Innovatiivinen ja aktiivinen tuotekehitys

- Merkityksellinen työ: Olet mukana innovoimassa ja kehittämässä ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä osallistumaan tapahtumissa tehokkaammin ja ekologisemmin

- Suomalainen, kasvava yritys, jolla pitkä historia

 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

- Kokemusta ohjelmistokehityksestä sekä UI- ja UX-suunnittelusta

- JavaScript (React), CSS ja HTML tuntemusta ja käytännön hallintaa

- Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

- Tiimityöskentelytaitoja

- Ketterää ajattelua

- Positiivista, itsenäistä ja vastuullista asennetta

- Kykyä ja halua kehittää osaamistasi ja koko yrityksen toimintaa

 

Lähetä hakemuksesi ja CV (pdf): rekry@prospectum.fi

Lisätietoja: Pekka Neuvonen, pekka.neuvonen@prospectum.fi tai 0405433500