Prospectum Oy kehittää verkkosovelluksia tapahtumien tehokkaaseen hallintaan ja virtualisointiin. Tunnetuimmat palvelumme ovat Eventos™, Viestiseinä® ja Tavoittaja.fi®. Haemme nyt vahvistuksia kehitystiimiimme ja haluamme palkata suoraan työsuhteeseen sinut!
 
Olet juuri valmistuva tai jo muutaman vuoden töissä ollut ja alasta innostunut ohjelmistokehittäjä. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja haluat olla mukana kehittämässä uudenlaisia palveluita, joissa hyödynnetään uusimpia teknologioita ja toimintatapoja. Sovelluskehityksemme kattaa sekä verkko- ja mobiilisovellukset. 
 
Meillä olet avainpelaaja dynaamisessa kehitystiimissämme ja vastuullesi saat erikseen sovittavan kokonaisuuden verkko- tai mobiilisovelluksen front- tai back-endistä. 
 
Käytössämme on mm. seuraavia teknologioita: React, JavaScript, HTML/CSS, GIT, MySQL, PHP, Codeigniter, Phalcon, sekä Linux. Tarkempi työnkuva sovitaan oman kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan.
-----------------------------------------
Tiimimme on nuorekas ja olemme tottuneet tekemään asioita tehokkaasti ja laadukkaasti. Työtehtävät ja vastuualueet sovimme joustavasti ja kehitysmahdollisuudet ovat tästä syystä laajat. Yleisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme ryhmäeläkevakuutuksen, joka tarjoaa taloudellisesti merkittävät edut ja eläkemahdollisuuden jo 58 vuotiaana. Työsuhteeseen liittyvistä yksityiskohdista sovitaan henk.koht.
 
Fluent Finnish is mandatory.