Haluatko kehittyä tulevaisuuden moniosaajaksi ohjelmistokehityksessä? Mielenkiintosi kohdistuu laajasti hyödynnettyihin ja kehittyviin teknologioihin (esim. HTML5, CSS, React/Native, Javascript, AngularJS (1/2), PHP (CodeIgniter), MySQL, UI/UX, Git, Linux)?

Pääset mukaan modernin ohjelmistokokonaisuuden kehitystiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja kädenjälkesi näkyy Suomen suurimmissa tapahtumissa. Tarkempi roolisi katsotaan yhdessä osaamisesi, mielenkiintosi ja kehittymishalujesi mukaan. Vastuuta saat vikkelästi, joten on tärkeää, että olet täsmällinen, kommunikoit ymmärrettävästi ja teet sen minkä lupaat.

Työskentelytilat ovat modernit ja työskentelytapamme joustava. Asiaan kuuluvien etujen lisäksi tarjoamme ryhmäeläke-edun, jonka avulla voit siirtyä työelämästä sivuun jo 58-vuotiaana.

Älä jännitä, vaan laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@prospectum.fi. Lisätietoja voit kysyä Pekka Neuvoselta (040-5433500) tai Antti Okkoselta (050-3079823).

P.S. Rekrytointikonsulttien yhteydenottoihin emme valitettavasti ehdi vastata.