Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja viestintään ja vuorovaikutukseen


Tarjoamme ratkaisuja yritysten ja yhteisöjen viestintään ja vuorovaikutukseen tapahtumissa ja yhteisöjen päivittäisessä viestinnässä.

Tapahtumapalvelumme sisältävät monipuoliset ratkaisut tapahtumanhallintaan (Eventos Event Management), mobiiliviestintään (Eventos Mobile App) ja yleisön vuorovaikutukseen ja mobiiliäänestykseen (Viestiseinä®).

Viestiseinä® on markkinoiden johtava vuorovaikutuksen ja mobiiliäänestämisen ratkaisu, jota on hyödynnetty nyt jo yli tuhannessa tapahtumassa, tutustu palveluun tästä.

Mobiiliviestintään tarjoamme ryhmätekstiviestipalvelun (Tavoittaja.fi) lisäksi mobiilisivustot ja –sovellukset markkinointiin, viestintään ja palautteiden keräämiseen.

Palvelumme ovat helppokäyttöisiä, visuaalisesti tyylikkäitä ja hyödynnämme palveluissamme nykyaikaisia web- ja mobiiliteknologioita.

Olemme palvelemme joustavasti ja nopeasti vuodesta, jonka seurauksena asiakasmäärämme ja liiketoimintamme on kehittynyt suotuisasti. Asiakkainamme ovat merkittäviä suomalaisia organisaatioita, ja lähivuosien tavoitteemme on palvella myös kansainvälisiä asiakkaita.

Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaitamme kumppaniverkostomme kanssa valtakunnallisesti.


Ajankohtaista

1.10.2015 Prospectum ostaa Tavoittaja.fi –ryhmätekstiviestipalvelun, lue tiedote

Collafy-piirtoseinällä teet oppimisesta ja tiimityöskentelystä mielekkäämpää

TUTUSTU COLLAFY-PIIRTOSEINÄÄN >

Aktivoi osallistujia ja lisää vuorovaikutusta tapahtumissa, yrityksissä ja koulussa

TUTUSTU VIESTISEINÄÄN >

Helpota tapahtuman järjestelyä ja toteuta tapahtumaviestintä tehokkaasti

TUTUSTU EVENTOKSEEN >